FAQ items aan het laden...

OVER DEELAUTO’S IN EVERDINGEN

Ons vitale dorp wordt nu ook mobiel! Na het verdwijnen van de lijnbus uit Everdingen in 2012 is het initiatief deelauto tot stand gekomen. Er is vanuit de stichting Vitaal Dorp een werkgroep opgericht, die het afgelopen jaar hard gewerkt heeft om het project deelauto in ons dorp van de grond te krijgen. Met de financiële steun vanuit de gemeente Vianen hebben wij een mooi wagenpark aan kunnen schaffen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij vanaf september 2018 één elektrische  auto, 1 benzine auto en 2 bussen via de winkel kunnen delen in Everdingen.

Wist u dat een deelauto in de meeste gevallen veel voordeliger is dan een tweede auto?

DEELAUTO GEBRUIKEN

De deelauto’s en -bussen kunt u nu via de winkel reserveren.
De auto’s  zijn 7 dagen per week beschikbaar, de bussen zijn in het weekend beschikbaar en beperkt beschikbaar door de weeks.

Reserveringen kunt u van maandag t/m vrijdag maken in de winkel,
sleutel afhalen / inleveren kan ook op de zaterdag.

In de winkel controleert een medewerker de beschikbaarheid (kan ook telefonisch) en vult samen met u een huurovereenkomst in.
De sleutel kunt u tijdens openingstijden van de winkel in de winkel afhalen / inleveren, buiten opentingstijden op afspraak.

De geldende tarieven zijn:

HuurprijzenPeugeot 207Nissan LeafNissan E-NV200Toyota HiAce
Uurtarief2,95 p/u             max 29,50 p/d3,25 p/u            max 32,50 p/d6,00 p/u             max 55 p/d5,00 p/u              max 50 p/d
Kilometertarief0,30 / km0,24 / km0,30 / km0,40 / km

Voor meer info: deelauto@vitaal-dorp.nl of 06-10559151 (Dieter)