EVERDINGSE COURANT

De Everdingse Courant, een krant door en voor Everdingers. Uitgangspunt is ‘klein maar fijn’ en met precies dát wat je als echte Everdinger wilt weten. Wij streven ernaar, dat deze krant zo waardevol wordt, dat je hem een week lang met een magneetje op je koelkastdeur wilt bewaren.

De Everdingse Courant verschijnt 1x in de 2 weken, in een oplage van 550 exemplaren in- en rondom Everdingen. Voor redactionele of commerciële informatie kunt u contact opnemen met de redactie op tel. 0347-351207, Lekdijk 33, 4121 KH Everdingen. Artikelen en advertenties graag aanleveren via everdingsecourant@gmail.com. De redactie behoudt zich het recht voor om artikelen aan te passen. Doel is om de inwoners van Everdingen te informeren over dat wat hen bindt, beweegt en beroert.

Klik hier om alle edities van de Everdingse Courant te vinden.

Vitaal dorp Everdingen heeft ook een supermarkt met arbeidsmatige dagbesteding

ACTUEEL NIEUWS UIT VITAAL DORP

Het actuele nieuws over Vitaal Dorp Everdingen vind je hieronder of via onze facebookpagina.

NIEUWE WEBSITE VITAAL DORP

Een wens die vervuld is. Van 3 verschillende websites naar 1 overzichtelijke website waarop alle activiteiten van stichting Vitaal dorp gebundeld zijn. Lange tijd was het een wens, maar aldoor kwam het er niet van, deels door tijdgebrek, maar ook door onwetendheid over hoe dit nou op een professionele manier in elkaar te zetten. Gelukkig is het nu gelukt en kunnen we trots zijn op het resultaat. Nu we een training hebben gehad kunnen we zelf de website bij gaan houden en kunnen we dit van het wensen lijstje afstrepen.

Vitaal dorp Everdingen heeft ook een supermarkt met arbeidsmatige dagbesteding

KOFFIE / SPELOCHTEND SAMEN OUDER

We zijn heel blij te kunnen aangeven dat we vanaf  (5) september elke donderdag ochtend een koffie / spelochtend organiseren. Extra fijn is dat we dat kunnen doen voor mensen uit Everdingen, maar ook voor mensen uit Hagestein en Zijderveld. Deze ochtend zijn bedoelt om ongedwongen met elkaar een babbel te hebben, een spelletje te doen of gewoon genieten van wat gezelschap. Lijkt het u leuk maar is vervoer een probleem, bel ons dan gerust.