EVERDINGSE COURANT

De Everdingse Courant, een krant door en voor Everdingers. Uitgangspunt is ‘klein maar fijn’ en met precies dát wat je als echte Everdinger wilt weten. Wij streven ernaar dat deze krant zo waardevol wordt, dat je hem een week lang met een magneetje op je koelkastdeur wilt bewaren.

De Everdingse Courant verschijnt eens in de twee weken, in een oplage van 550 exemplaren in- en rondom Everdingen. Voor redactionele informatie of inleveren kopij kunt u contact opnemen via everdingsecourant@vitaal-dorp.nl.

De redactie behoudt zich het recht voor om artikelen aan te passen. Doel is om de inwoners van Everdingen te informeren over dat wat hen bindt, beweegt en beroert.

Klik hier voor alle edities van de Everdingse Courant.

Vitaal dorp Everdingen heeft ook een supermarkt met arbeidsmatige dagbesteding

LICHTKRANT

Aan het begin van de Graaf Florisstraat staat een led-informatiebord dat in samenwerking met de gemeente en een aantal lokale ondernemers gerealiseerd is. De bedoeling van het scherm is actuele informatie met inwoners van Everdingen te delen. Bijvoorbeeld activiteiten die door (sport)clubs worden georganiseerd, resultaten die bereikt zijn door organisaties, enz.  Wat precies op het scherm getoond gaat worden staat nog niet vast.  Echter pure reclame voor producten of diensten is niet toegestaan.  Een reglement rondom het gebruik van het bord staat ook op deze website. 

Het dagelijkse beheer wordt gedaan door een aantal vrijwilligers. Afstemming over plaatsing van informatie op het scherm of vragen over het gebruik kunnen gesteld worden via infoscherm@vitaal-dorp.nl .

Regelementen Lichtkrant