OVER WINKEL & ZO …

Winkel & zo… is hét adres voor kruidenierswaren, groente, fruit, zuivel, vleeswaren en diverse streekproducten. Seizoensgroenten komen van ons eigen Landgoed Everstein, broodjes worden elke dag afgebakken in onze eigen oven en het brood en gebak komt vers van bakkerij De Jager uit Leerdam. Onbespoten seizoensgroente komt dagelijks vers van ons eigen Landgoed Everstein. Ook het vlees komt uit de directe omgeving, namelijk van slagerij Molenaar in Lexmond. Verder hebben we heerlijke kazen van van Rossum, sappen van hoogstamfruit uit Schoonrewoerd en reusachtige scharreleieren van Baars.

Ook voor cadeautjes of een bos bloemen kunt u bij ons binnen lopen.  Echt een plek om rustig te genieten van onze heerlijke koffie en (oven) verse producten.
Service staat voorop bij Winkel & zo… De kassa is daarom voorzien van een pinautomaat, waar u ook extra geld kunt opnemen. Ook voor postzegels hoeft u geen lange reizen meer te ondernemen, u kunt voor uw zegels voortaan in de de winkel terecht.
Voor het gemak of voor u moeilijk om uit huis te gaan….. dan kunt u thuis vandaan telefonisch of via de mail een bestelling doen en wij leveren het aan huis.

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 8:00 – 16:00 uur

Iedere donderdagmiddag van 14:00 tot 18:00 uur verkoopt Vishandel Michel Heinen heerlijke verse vis en de Kaasmeester allerlei soorten heerlijke kaas op het plein voor de winkel.

  • Vitaal dorp Everdingen heeft ook een supermarkt met arbeidsmatige dagbesteding
  • Samenkomen en ontmoeten bij Vitaal Dorp Everdingen
  • Samen ontmoeten bij Vitaal Dorp Everdingen

ONTMOETINGSRUIMTE

Voor een heerlijk kopje koffie of thee, maar ook voor een echte Everdingse Lange of (belegd) broodje, kunt u terecht in onze gezellige koffiecorner, of op het terras. Wij serveren uitsluitend vers brood en gebak uit eigen bakkerij. Onze keuken gebruikt zoveel mogelijk seizoensgebonden producten van regionale leveranciers. Groente, fruit en vlees… alles is van hoge kwaliteit.

Dat geldt eveneens voor onze koffie. De organico koffie wordt op traditionele wijze door Maya indianen geteeld in Latijns Amerika. Op woensdagmiddag wordt de ontmoetingsruimte bezet door de haakclub. Een 12-tal Everdingse dames die tussen 2 uur en 4 uur dekentjes breien en haken voor Roemenië.

BOEKSPOT

In de ontmoetingsruimte van de winkel is een boekspot ingericht. Boekspot is een initiatief van de bibliotheek, en wordt gerund door Coby, Marja, Paula en Astrid. Er is een grote boekenkast waar bezoekers hun boeken kunnen delen met anderen. Het idee is dat je eigen boeken die je gelezen hebt afstaat en in de kast zet, zodat een ander ze kan lezen. Je maakt er iemand blij mee, niet alleen door het boek zelf, maar ook door de leeservaring die je hebt gehad te delen door deze in het boek te noteren.

Heb je nog boeken die je niet meer hoeft, of andere vragen en opmerkingen, stuur dan een mail naar boekspoteverdingen@gmail.com!